Marita

VASALOPPET
En klassiker är väl ändå Vasaloppet, och det mäktigaste tycker jag är starten. Alla dessa människor som far iväg. Fast speciellt fort går det inte från början men sen rullar det på, eller glider på kanske man ska säga.
Jag ser inte hela loppet men kikar in emellanåt och tycker det är roligt att se intervjuer med glada motionärer.
 
Bild lånad från Google..
Man brukar ju säga att när Vasaloppet har körts så kommer våren. Men det vete fasen med tanke på det snöoväder som kommit in över syd Sverige, och här blåser det isande kalla vindar. 
Igår gick vi rundan vid Rynningeviken och det var inte särskilt skönt så inte mötte vi många människor.
Men gofikat sen när vi kom hem blev som plåster på såren..**
Idag får jag oroa mig för dottern med familj som åkte ner till Ullared med start i morse. Såklart att det ska vara dåligt väglag precis då. Hoppas det går bra...
Mormors goa kille trivs bra i bärstolen. Den är perfekt när mamma o pappa är ute och vandrar...
Hebbe

Ja Britta gjorde ett strålande lopp,ledde från stert till mål,strongt jobbat..
Kul för "Gokillen" att få hänga med ute i naturen..Haé Kram.

Herr Nilssons Fru

Ja visst är Vasaloppet mäktigt. Fram för allt för dem som deltar och kommer i mål, vilken bragd. Jag har ju sprungit tjejmilen i Stockholm o de var väldigt mäktigt, men Vasaloppet skulle jag aldrig klara, har inga skidor och alla mil..nä men att se e gott, som du bara då och då.

Har ni fått massa snö? här har inget kommit än så länge, men de blåste bra kände jag när hundarna o jag var till skogs. Lite småläskigt att gå under tallar som böjer sig för vinden.knak knak..:) till o med hundarna är lite observanta i blåsten. Hoppas vi slipper snö, vill inte ha mer här är ju vår nu.
Kramiz

Nett

Oj... så mycket folk på bilden från vasaloppet ;) Otroligt så stort det är. Här har det snöat idag, sägs att det skall komma mera. Kram

Sussi

Jag brukar normalt titta på vasaloppet när det går annars men den här söndagen var jag upptagen med ett Gdanskbesök ;) Hoppas bilfärden till Ullared gick bra för din dotter med familj. Läskigt när väglagret inte är bra. Jag ska åka dit nästa helg. Hoppas det är bra väglag då :) Kram

Yvonne

Vilken gokille!!
Jag har koll på mina nycklar delar bara ut till dom som kan använda dom rätt !
Kram o pööösssss

Hebbe

Mors.Ja första söndagen i mars är ju en klassiker,,vasalppet och i år även 5 milen i Lahti,,sen var det ju friidrott från Em i Belgrad också,,jag avslutade inte med trav..Haé Kram.

Ramona

Imponerad över dom som är med :)
Typiskt med väglaget men gick säkert bra <3 Men man blir ju orolig. Kram vännen <3

Yvonne

Jag önskar dig en bra måndag!
Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress