Marita

ATT HA ÖGONEN MED SIG
Ja det är en klar fördel att  vara uppmärksam när man står i kassan och ska betala. Igår var jag en sväng in på Ica Maxi och handlade lite grann. Jag köpte bla, 5 stycken saffransknyten, passade bra till fikat eftersom det var första advent.
När jag stod i kassan och skulle betala var jag tvungen att titta två gånger på beloppet som stod på displayen. 675 kr???...Herregud, inte hade jag handlat för så mycket. Hallå där sa jag till kassören, detta kan inte stämma. Så han tog kvittot och vi kollade igenom det. Där stod det att jag hade köpt 55 stycken saffransknyten a' 5 kr styck= 275 kr.
Han rättade genast till det och bad så mycket om ursäkt.  Så det är bra om man håller kollen, misstag kan vem  som helst göra....
Saffransknytena, ja dom smakade toppengott nybakade från Maxis eget bageri....
 
 
 
HUNGRIG =ÄTA GODIS?
Inte ok, det vet jag, men när vi kom hem förut och jag kände att det sög ordentligt i magen efter nånting att äta och inget fanns som var färdigt. Då tog jag till den dumma nödlösningen och mumsade i mig några Riesen kolor, mitt favorit godis..**  Men nu är jag mätt o belåten på mat, bara Bamse som ska få sin mat sen är alla nöjda.
 
 
Idag är det första advent, men riktig advents stämning känner man inte tack vare vädret. Regn, sol och blåst om vartannat. Fast nu på kvällen med tända ljus är mysnivån nådd med råge.
Hoppas ni har haft en fin första advent..**
 
INTE MYCKET AKTIVITET HÄR
Nej på bloggen är det tämligen lugnt, inte så konstigt kanske. Mycket annat som händer i det "verkliga " livet.
Igår hade jag mysigt besök av dottern och August. Idag har det varit julmarknad och fika främmande plus lite annat pysslande
Dags nu att slå sig ner i soffan och kolla på Så mycket bättre....