Marita

ALLT HAR ETT SLUT...
Så också detta år som sjunger på sista versen. Mycket har hänt och det är tur man inte vet vad som komma ska. Nånting man inser mer och mer är att ta vara på varje dag.
Kramar till er och ta hand om varandra ...♥♥
Så vill jag bara önska er ett fint slut på detta år......
 
SUGEN PÅ NÅGOT SALT OCH FRASIGT
Idag har jag haft ett väldigt begär efter salta saker. Ja inte salt lakrits för det gillar jag inte. Men jag har mumsat smörgåsrån med smör och ost, fast det kan man ju inte hålla på med. Så jag blev tvungen ikväll att baka en plåt med fröknäcke. Där får jag både det goda frasiga och det salta eftersom man strör flingsalt ovanpå innan gräddningen. Nyttigare än smörgåsrån eller chips.  Med gott samvete kan jag mumsa.....
 
VAD VORE LIVET UTAN DEN GODA MATEN
Ja det tänkte jag idag när maten smakar bra igen. Man njuter verkligen av varje tugga. Ugnspannkaka med bacon blev det ikväll och hembakt knäcke till. 
En annan sak att njuta av är det fina vintervädret, äntligen är vintern här med lagom mycket snö och full fart är det borta i pulkabacken. Härligt för barnen.
Barnbarnen Amanda, Ida och Alex är uppe i Sälen just nu med familjen och åker skidor. Ja lille Alex får väl hålla sig till pulkan kan jag tro, men det är lika fint väder där uppe.
Så nu är jag kattvakt ett par dagar till Ester och Messi. 
Messi är en riktig linslus och vill gärna vara med på bild..**