Marita

FÖR ETT ÅR SEN...
I Juni för ett år sen föddes det fjärde barnbarnet, lille Alexander . Numera för det mesta kallad för Alex eller lille bus....
Far och son lika randiga..**
Förra veckan var sista inskolnings veckan på dagis,och det gick jättebra. Så idag var det dags att börja på riktigt, lillplutten, som nyss har lärt sig gå. Så fort det går, och man tänker om igen, att man måste ta vara på tiden, och det försöker jag verkligen att göra. 
 
 
JAG HAR HITTAT EN NY
Alltså inte en ny "gubbe" utan en ny författare, ja ny är hon väl inte, men för mig är hon ett oskrivet blad. Jag har hört så mycket om henne och nu har jag beställt en bok från bokklubben, och den verkar vara helt i min smak...
Jag ska återkomma med en rescention när jag läst den....
KRÄFTSKIVOR OCH LOPPIS
Idag har det varit fart och fläkt runt om i kvarteren här. Det har varit loppisar lite överallt tror jag, även på våran gata. Fast jag struntade i att ställa mig med ett bord. Jag hade ingen riktig lust även om jag skulle kunna samla ihop en del, speciellt böcker och sälja av.
Så Bamse har haft fullt upp med att hålla koll på alla människor som varit i farten runtomkring här...**
 
Och ikväll är den årliga kräftskivan på gatan. Det sätts upp partytält och bord och stolar. Sen tar var och en med sig det som ska ätas och drickas. 
Under årens gång så har det blivit ett generations skifte. Dom yngre som tar över och för den trevliga traditionen vidare. Men vi brukar kika in lite senare när stämningen är på topp och kolla läget.
 
 
LG och jag kommer att sitta och avnjuta kall öl och knapra på tunnbröds chips som är supergoda
Dottern köpte med hem från Norrlands resan, dom är beroende framkallande..**
Likaså västerbottens pajen som ska avnjutas, mmmm..**