Marita

TOPPEN MED PLAY
Ja nu för tiden så behöver man inte stressa för att hinna se ett tv program. Man behöver inte heller trassla med att spela in eller vänta på att det ska gå i repris. Då oftast väldigt sent eller tidigt på dan. 
Nej nu kan man använda sig av den förnämliga "play" funktionen och titta precis när man vill.
Vilket kanon väder vi har just nu. Man kan knappt fatta att det är dags för Oktober att göra sitt intåg som andra höstmånaden. Lite skillnad mot förra hösten.
Den där färgprakten har vi inte fått än....
BORTSKÄMD IGEN, HELT OTROLIGT
Dags igen för besök hos dottern. Lille August blir glad och ler stort när han ser mormor, det är ju roligt. Han knatar runt i sin gåstol så det gäller att passa sig så man inte blir påkörd. 
Bamse sitter och kollar så inte August hittar på nåt rackartyg.   Köket är fortfarande under renovering med dottern lyckas alltid trolla fram supergod mat att bjuda på. Idag blev det pastasås med tonfisk....
 
Ännu en dag med strålande fint höstväder....
 
EN PRATGLAD DALMAS
Idag när vi gick rundan vid Rynningeviken jag och Bamse så fick vi sällskap av en pratglad dalmas. Ja han hängde med en rätt lång bit och hann avhandla mycket saker. Det mesta handlade om hundar förstås eftersom även han hade en hund. Tydligen så hade han varit hund instruktör tidigare så han hade faktiskt en hel del bra tips.Men när min mobil ringde så blev det godbye och han  drog vidare. 
Ja jisses så mycket dalmål jag fick höra, och det var nära att jag började prata det jag också sen..*L*..
Den här bilden på en käck dalmas är lånad från Google och föreställer inte "min" pratglade mas..**
 
Ikväll är månen inte röd, men den är stor och rund och trind och lyser upp i mörkret.