Marita

SLUT PÅ SEMLORNA**
Vilket oflyt jag hade idag när jag glad i hågen skulle köpa varsin semla till mig o LG på eftermiddagen. Årets sista semla som skulle avnjutas ute i solen. Så var det slut,fyra ställen var jag inne på, men det var tomt på semlor.
När jag kom in på sista konditoriet och fick samma nekande svar  så gav jag upp. Ok, det fick bli varsin Budapest bakelse istället. Det gick bra det också, väldigt bra faktiskt..**
 
 
 
TELEFON-NOSTALGI
Visst kände man sig cool när man skaffat en sån här för ett antal år sen.
Bild lånad från Google...
Vill man bli nostalgisk så kan man klä ut sin Iphone 5 till en Nokia 3310. Fördelen är att ingen kommer att vilja tafsa på den. Kostar ungefär en hundring plus frakt från truffleshuffle.co.uk
Eller använda sig av den "äkta" telefonluren när man pratar i mobilen 
Bilder från Google..
Det finns mycket roliga retroprylar som man kan använda sig av, och nostalgin flödar...**
 
Flödat har regnet gjort idag stundtals, riktigt trist väder och vårkänslorna har dragit sig tillbaka tillfälligtvis i alla fall.
Just nu är det väldigt förmånliga priser på lösgodis till Påsk och det lockar såklart mig som älskar godis. På Ica Maxi kan man just nu köpa lösgodis för 19 kr/kg, om man handlar för 200kr och det gör man lätt.
Så vem kommer hemkånkande på godis tror ni?..**
 
Ses....♥
DET GÄLLER ATT HÄNGA MED TRENDEN
Jag har hört att i år ska man tydligen hänga handväskan på kvasten. Ja om man är påskkärring och ska flyga till Blåkulla i påsk. Så glöm kaffekitteln och häng på handväskan...
Eller varför inte en bag in box..**då blir det mycket roligare....
Roligt har inte vädret varit idag med snöslask och regn ända fram till nu ikväll.  Sommartid och bakslag, jamen då är det som det ska vara kanske.
Jag hade tänkt påskpynta lite idag, men det kändes som det kvittade, kanske det blir imorgon, vi får se. 
Vi gick långrundan med hundarna på förmiddagen nere vid Rynningeviken, och det var inte mycket folk där. Hem kom vi med två blöta smutsiga hundar. Till o med Bamse ville komma in, annars brukar han springa runt och leka en stund i trädgården när man kommer hem.