Marita

SISTA SOMMAR RYCKET
Igår var det kyligt på morgonen så det rök lite ur munnen. Men idag var det 16 sköna grader redan vid sjutiden så det ingav förhoppning om en fin sensommardag. Blåser gör det som vanligt men det är varma vindar och bra torkväder. I helgen var tre av barnbarnen här och sov över när mamma o pappa var ute på galej. Full fart och roligt är det.
Vi spelade Fia ute och lille Alexander hjälpte farfar med att grilla hamburgare...
Amanda och Ida tar väldigt bra hand om lillbrorsan Alexander. Igår var vi lite barnbarns "bakis" och tog det lugnt..
Nellie som skulle vara med överallt var nog lite trött och vilade sig i solen..♥ Ha det gott♥
NU ÄR DET SOM VANLIGT IGEN
Skolor har börjat, semestrar är slut. En aning av höst känns i luften redan så det är bara att inse att sommaren lider mot sitt slut. Men vi kan ju få många fina dagar än och jag älskar hösten. Till o med grådisiga November. Var årstid har sin tjusning som jag brukar säga... I helgen var det full fart. Under lördagen så var minsta barnbarnet August här hela dagen medan mamma vandrade över två mil på Bergslagsleden med jobbarkompisar, och pappa passade på att ta en fiskedag. Vädret kunde ha varit bättre. Men senare på eftermiddagen kom solen fram till sist.
Det var galonbyxor som gällde för August älskar att plaska i allt vatten han kunde hitta. Fika i solen var inte dumt..
Barnbarnet Martin kom också på besök. Han började förskoleklass igår. Herregud vad fort åren går. Jag tycker inte det var längesen han han var en liten knatte på bara 1500g. Vilket han snabbt tog igen tack o lov.
I söndags var det BPH för Nellie och hennes syskon. Ett mentaltest mer anpassat för Rhodesian ridgeback. Det är så roligt att få se vilken hund man har och hur den reagerar på dom olika momenten. Det gick bra för Nellie..
Idag har vi en fin solig dag. Perfekt att vara ute och fixa med nya rabatten...
Ha det gott♥
SOM VANLIGT IGEN
På en del håll så har skolan redan börjat. Här är det dags på måndag. Sommarlov och ledighet försvinner alltid så fort. Men det går också fort att komma in i vanliga rutiner igen, för det mesta i alla fall. I måndags åkte äldsta barnbarnet Amanda och jag ut till stora köpcentret för att byta en present hon fått när hon fyllde år. Vi hade ett par trevliga timmar tillsammans.
Underbara jordgubbar med mycket sommarsmak kom LG hem med i veckan..
Nellie gumman har börjat sitt andra löp nu och är lite upp o nervänd. Inte kan hon leka med sin kompis Loke då heller😕 Men det är ju övergående precis som regnet som föll på förmiddagen Ha det gott💕