Marita

DET LJUSNAR
Igår var det bedrövligt tråkigt väder, ja det har det väl varit till stor del under April med några få undantag. Men igår var en klass 1 varning utfärdad för snöfall  mellan 2 - 7 cm. Om det hade varit vinter så hade det inte varit så mycket att förfasa sig över. Men nu med bara sommardäck på bilarna tyckte väl SMHI att det var läge att gå ut och varna för att ta det lugnt i trafiken. 
Nu blev det inte så mycket här. Visserligen snöade det men det mesta blev som slask och försvann rätt fort.
Men nu går vi snart in i ljuva Maj när allting ska stå i blom, och idag försöker solen komma fram mer och mer, så det ljusnar verkligen...
Ska jag klaga på något så är det väl den kalla vinden. Fy farao vad jag avskyr när det blåser kallt, man fryser ju dubbelt upp. 
Idag har jag varit och tittat på sängar, och eftersom jag är snabb att bestämma mig så är det redan fixat. Nåja, jag har kollat på nätet så jag visste vad jag ville ha, det var bara att provligga och det utföll till full belåtenhet.
 
Leverans i slutet av Maj. 
I morgon är det Valborgsmässoafton, man kan inte fatta det riktigt eftersom det gått så fort. Eller om det beror på att det varit så kylslaget. Vi kommer inte stå och frysa vid nån brasa, skönare att vara hemma och ha det mysigt. 
Men jag önskar er alla en fin helg..♥
Bamse är så hjälpsam med disken....
ÄR DET OVANLIGT?
Efter en tämligen mild vinter med lite snö och inte nån extrem kyla så har vi nu fått smaka på det. Ja med kyla och hagel,snö, regn om vartannat. Nu vill man ju inte ha det, herregud vad jag fryser på promenaderna trots vinterjacka på. Kanske lite psykiskt också,eftersom nu vill man ha värme sååå mycket.
Nog gnällt om det, för antagligen så kommer det. Vi går ju snart in i Maj, ljuvliga månad....
Men som sagt igår kväll var det inte roligt....
 
Lite vitt kvar på gräsmattan i morse och isvindar som blåste, 
Men det värmde med ett besök av minsta lilla barnbarnet...
Han gillar att sitta i Bamses hundsäng..**
Gullvivan, Närkes landskaps blomma, är så fin där den blommar i gräsmattan
Fin är nyklippta Bamse också...♥
 
ALLA DESSA SLADDAR
Jag tillhör dom som får röda utslag så fort något ska installeras i hemmet som har mer än en sladd. Ja och så finns det tack och lov dom som inte får utslag utan gladeligen ger sig i kast med installationer av alla det slag....
Jag är lika förundrad varje gång och sitter där bredvid och försöker upprätt hålla skenet av att jag förstår och engagerar mig..** För jag vill ju att grejen ska funka. Jag vill bara slippa vägen dit...**
Sen återstår alla dessa sladdar. Visst, många kan man lägga in i kabelrännor. Men ibland blir det ändå "rular" som ska viras upp och inte hänga en irriterande klase....
Men måla älskar jag, och det håller jag på med nu. Ska snart ge mig i kast med bröstpanelen...
Vädret är ju som det brukar i April. Både varmt och kallt blandat med skurar,solsken och lite diverse. Idag strålar solen, men då är vindarna från norr så kalla istället. 
Grönt blir det i alla fall..
Och Magnolians blommor börjar öppna sig mer och mer. Det dröjer inte länge förrän dom slår ut för fullt trots vädret.