Marita

DET SNÖAR ÖVERALLT
Ja det verkar nästan så när man ser på väder rapporten på tv.Det är kryss på hela Sverige kartan. Här har det snöat av och till sen i gårkväll. Det är tung kramsnö som lägger sig, men det blir vackert som ett julkort. Full fart i pulkabacken borta vid Svampen, för barn är snö bara positivt.
Peppe och Bamse busar runt i snön....
 
Idag har det varit kalas och full fart här på eftermiddagen. Hela stora familjen samlad och det är jätteroligt....
Vi avslutade med lite kortspel tjejerna och jag, " finns i sjön" som är en favvo just nu....
Nu sitter vi och slappar framför tvn, hundarna ligger helt utslagna och sover gott,
 
hugs038.gif
 
BÄTTRE SENT ÄN INGET..**
Dagen har försvunnit i snabb takt och ändå har jag inte gjort något utöver det vanliga. Men jag har bara suttit vid datorn en gång idag, kors i taket.  På förmiddagen var det rätt fint väder så det blev en längre runda med hundarna,och vi träffade några hundkompisar så det blev lite skojigt rejsande.
Väl hemma sen så tog jag hand om tvätten och fixade lunch. På eftermiddagen var jag och handlade lite till i morgon lördag. 
Det har börjat snöa och det har utlovats en hel del snö. Men det är tung blötsnö som kommer så det blir tungskottat....
Nu ska jag puffa upp kuddarna i sängen och läsa ett tag  innan det är dags för "skönhetssömnen"..
Ses...♥
 
TVÅ SMÅ SOLSTRÅLAR
Ja det är tur det kommer solstrålar och lyser upp i det gråslaskiga vädret. Ida och Alexander var här på eftermiddagen. Så det var full fart och jag tror vi spelade alla spel som fanns i lådan, Alexander är en otroligt nöjd och glad liten kille, sällan ledsen....
Amanda följde med en kompis hem efter skolan, så vi fick klara oss utan henne. Men Ida är en go och duktig storasyster, hon var med och hjälpte mig byta bajsblöja på Alex....det luktade lite illa tyckte hon, men hon skulle spraya i badrummet sen när vi var klara, **..
Att det plaskar och slaskar ute struntar vi i när man kan roa sig inne.....**