Marita

ATT BLI PENSIONÄR
Det är helt otroligt att jag denna månad blir pensionär på riktigt. Jag har ju haft förtidspension ganska många sen min sista ryggoperation som tyvärr blev misslyckad och gav mig mer värk och besvär än innan. Nu blir jag alltså ålderspensionär och jag känner mig inte alls som nån pensionär. Det behöver man ju inte göra heller, men det låter väldigt gammalt fast ändå positivt. Tänk, nu kan jag handla på Ica Maxi varje tisdag och få 5% i pensionärs rabatt,haha...
Nu har vi fått ännu mer snö och Bamse med sina korta ben blir lätt full med snö som fastnar. Men kul har dom och rejsar runt i snön så det yr....
Här sitter dom på trappen och spanar in fåglarna som äter för fullt av fågelmaten Kram och ha det bäst♥
SNÖFALL OCH FINA FÖTTER
Idag har vi fått första riktiga snöfallet för i år. Det har blåst kraftigt också så att snön kom på tvären. Men nu har det lugnat ner sig ganska mycket.
Fina fötter har jag fått idag också. Eller fått, dom har blivit fixade och det är så skönt att sitta där och bli ompysslad.
Bilden lånad från Google Kram och ha det bäst♥
JULEN GÖMMER SIG
Varje år när man plockar bort julen så är det för det mesta nånting som man inte ser utan det smyger fram så småningom. Jag kom på förut att i dom större ljuslyktorna ligger det kvar mossa och några småtomtar. Det får jag ta tag i nån dag, men ingen panik, det hinns med.
Vi har ju fått ett pyttetunt snötäcke och marken är frusen så inga geggiga gräsmattor. Igår så träffades Nellie och kompisen Loke för lite lek och bus.
Dom körde lite dragkamp där Nellie med kvinnlig list kunde vinna..*blink*..
Mattes fina tjej♥ Kram och ha det gott♥