Marita

DUBBEL KALAS
I helgen har det varit kalas både för sonen Stefan och barnbarnet Martin, Stefans son. Dom fyller med bara ett par dagars mellanrum. Väldigt trevligt att träffas. Äta gott och surra en massa.
Kusinträff blev det också med fyra av barnbarnen. Men så tråkigt för minsta barnbarnet August kunde inte vara med för han hade vattkoppor och var hängig med feber. Jag får åka hem till honom i veckan och ha lite mysigt. Våren väntar vi på, i alla fall lite mer värme. Även om det är skönt i solen om man står i lä så vore det bra om det kunde sluta blåsa. Nellie löper och är lite upp o nervänd, men lek och bus är alltid roligt
Partisk är jag, men visst ser hon otroligt go och fin ut min gumma♥♥♥ Kram o ha det bäst♥
SLASK = MYCKET VATTEN
Igår kväll så snöade det för fullt. Idag på morgonen regnade det, och det var längesen. Nellie tvekade ett bra tag innan hon sprang ut för morgon kissningen, sen fort in igen. Det bästa är ju om det töar lite i lagom takt. Fy fasen det här är inte roligt. Så mycket vatten det blir överallt. Man vet inte vart man ska gå ibland. Stackars lille Bamse har det inte lätt med sina korta ben. För Nellie går det bättre hon har ju långa ben. Nåja, första slasket för i år, men inte det sista.
Förra veckan på onsdagen så hade jag sällskap av barnbarnet Ida. Det var studiedag i skolan och storasyster Amanda skulle med en kompis upp på stan så Ida undrade om hon fick vara hos farmor, och det är klart hon fick. Vi hade en toppentrevlig dag och lite senare kom Amanda.
I fredags var det en gråmulen dag så det blev en tur runt Rynningeviken med hundarna. Sen blev det gofika med nybakad äppeltosca kaka, mums..**
Ha en fin början på en ny vecka
Kram♥