Marita

UTELIV
Igår och idag har det varit vårväder så man vill bara vara ute. Långpromenader med hundarna har det blivit och dom njuter lika mycket som matte. Lite tråkigt är det att gräsmattan är lös och geggig och vattnet rinner inte ner än så det blir blöta smutsiga hundar att göra rent sen.
Idag ska jag inte göra något bestämde jag mig för i morse, ja förutom att vara ute med hundarna då. Men inget annat som tvätt städning eller annat tråkgöra. Så en dag utan måsten, bara lata sig. Maten till ikväll är klar eftersom jag gjorde en köttgryta igår som räcker gott och väl ikväll också. Köttet var så otroligt mört och fint och ikväll gör jag nog klyftpotatis till. Igår började ju Let`s dance, ett favoritprogram för mig. Och ikväll är det Mellofinal, hoppas att "rätt" låter vinner nu,haha....förra året hade jag Frans som favorit och han vann ju. Men i år har jag ingen direkt så det återstår att se hur nöjd man känner sig efteråt..**
Dags för lunch nu och sen ut igen i solen. Bäst att ta vara på finvädret för imorgon skulle det visst bli lite sämre väder igen..
Ha det gott♥
Hebbe

Oki,jag har varit ut en sväng,,handlat lite som jag behöver till dagens mat,,blir pasta och något hopkok som jag grunnar på just nu,,blir en vända till ute efter 5 milen..Haé Kram.

Yvonne

Jag har inte heller någon favorit i mellon.
Ja idag har vi fint väder .Bra dag att ta latdag på!
Kram!

Marianne

Underbart med vårvädret som vi också har här idag....förstår att hundarna blir skitiga ute.
Jag tittar inte på farmen, men tydligen blir det ett och annat vettigt sagt där ;)

Min sambo är nog glad att jag jobbar idag...haha

Kram

Hebbe

Oki,det blev en stund på balkongen i solen,kollade inte på Tv hela tiden,,njöt en kall i solen..Såg att du bakat en sockerkaka,tror jag snor en bit till mitt Emfika..Haé Kram.

Moa

Så fina bilder!

Carita Liljendahl

Javisst, geggigt väder när man har hundar.
Jag har inga djur men det släpas in sand ändå :-)
Ha en fortsatt bra helg!

Yvonne

Har sovit i soffan så jag missade vem som vann mellon !
Kram o pööösss

Anki

Underbart vårväder här också, men som sagt - skitigt!
Let´s dance är trevligt, men melodifestivalen är inget för mig ... tur att Kunskapskanalen finns istället :)
Ha en fin söndag!
Kram

Yvonne

Godmorgon!
Ha en riktig bra dag vännen!
Kram!

Ama de casa

Jag hade också Frans som favvo i fjol, men ingen favorit i år. Den var rätt slätstruken Schlagerfinalen i år. Tror inte Sverige har nån chans - men jag hoppas jag har fel :-)

Yvonne

God natt vännen!
Jag hoppas att du har haft en bra dag.
Kramen o pööösssen

Pernilla

Klokt att laga mat så man ligger steget före. Händer sällan mig. Jag tycker att jag ligger steget efter hela tiden. Men i helgen har vi fått städa bort massor av sand. Hundarna släpar in mängder här också.
/P

Hebbe

Mors..Jag vann en skiva i en skidtävling,måste ha varit 1956,jag kom 3:a det var en Ep med Elvis..Vi hade bara en radiogramofon för 78 varvare,så jag bromsade skivtallriken så jag kunde spela skivan på 45 varv,lite svajigt blev det men gissa om jag njöt..
Nu gillar jag Merle Haggards version bäst..Haé Kram.

Sussi

Det är hopplöst nu när snön smält bort och det är lerigt överallt. Spike är helt svart om underredet när han kommer in från promenaderna. Många duschar blir det..
Jag hade flera favoriter i årets final. Precis som du kunde jag inte riktigt bestämma mig för en men jag blev nöjd med Robin som vinnare :) Kram

Yvonne

Godmorgon!
2,8 och solen håller på att gnugga sömnen ur ögonen!
Ha en bra dag!
Kram!

Hebbe

Ja det stämmer,barnen växer upp snabbt.Om man sluter ögonen och tänker tillbaka på tiden då dom klev in i vår värld,då är det bara ett ögonblick från då till nu..Haé Kram.

Hebbe

Ja dessa små pizzor är ju en perfekt lunch,,sen går det ju fort också,,ugn 200* i 8-10 min,sen är det klart..Haé Kram.

Yvonne

Hoppas att du har haft det gott idag!
Godnatt
Kram o pööössss

Yvonne

Ha en bra dag vännen!
Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress