Marita

ATT HA ÖGONEN MED SIG
Ja det är en klar fördel att  vara uppmärksam när man står i kassan och ska betala. Igår var jag en sväng in på Ica Maxi och handlade lite grann. Jag köpte bla, 5 stycken saffransknyten, passade bra till fikat eftersom det var första advent.
När jag stod i kassan och skulle betala var jag tvungen att titta två gånger på beloppet som stod på displayen. 675 kr???...Herregud, inte hade jag handlat för så mycket. Hallå där sa jag till kassören, detta kan inte stämma. Så han tog kvittot och vi kollade igenom det. Där stod det att jag hade köpt 55 stycken saffransknyten a' 5 kr styck= 275 kr.
Han rättade genast till det och bad så mycket om ursäkt.  Så det är bra om man håller kollen, misstag kan vem  som helst göra....
Saffransknytena, ja dom smakade toppengott nybakade från Maxis eget bageri....
 
 
 
Sussi

Vad komiskt. Jag råkade ut för något liknande sist jag var och handlade. Jag hade handlat lite basvaror och en guinness rekordbok för 199 kr. När jag betalade sa kassörskan 840 kr! Som tur var reagerade jag med. Det var erbjudande på Clementiner (10 kr kilot). 5 st Clementiner kostar tydligen över 300 kr när man handlar på Ica Maxi ;)
Kassörskan rättade till misstaget men man undrar ju hur många det är som kanske inte reagerar..

Kram

Yvonne

Så bra att du var uppmärksam!! Sov gott vännen.. Kram o Pööösss

Maria

Vad goda bullarna ser ut trots att jag inte gillar saffran. Min snälla granne hade bakat super goda bullar idag och jag fick fem st. mumsigt till kaffet. Fyra åkte in i frysen så har jag till en annan dag. Det är lita konstigt att inte han i kassan reagerade före dig, inte lite fel heller.
Önskar dig en fortsatt fin vecka/kramen

Yvonne

Godmorgon! Jag har sovit gott i natt .Jag hoppas att du också har gjort det.Handen på hjärtat hur många Riesen blev det ? :-) Ha en bra dag Morgonkram!

moi

Oftast är jag så uppstressad och disträ att jag bara betalar, packar ner och går.
Inte förrän långt efteråt reagerar jag. Ska försöka skärpa till mig för det finns nog pengar att spara!
Kram

Yvonne

Jag tycker som du att det är mer smak i Zoegas Men nu hade de extrapris så jag tänkte jag provar.. Bara 4 st Bra gjort!! :-) Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress