Marita

DET SVÄNGER FORT
Sist jag skrev här så var det Valborg, och nu har hela Maj försvunnit i en rasande fart. Men Maj har inte varit lika varm och regnfattig som April var. Naturen har tacksamt tagit emot regnet och det har grönskat på ordentligt.
Vårat stora gamla äppelträd har blommat, men inte lika mycket som förra året då var det ett otroligt äppelår. Jag har inte börjat plantera ut blommor än eftersom det har varit kyliga nätter med risk för nattfrost.
Det som kommer upp i rabatterna finns ju förstås och Penseer satte jag till påsk, men annars är det tomt i krukorna. Igår kom dottern med lite tomatplantor och andra växter som hon drivit upp själv. Men jag väntar nog denna vecka också eftersom vädret inte är det bästa.
Mina två följeslagare när jag är ute i trädgården och fixar. Brukar gömma godis åt dom så dom har lite att pyssla med. Här sitter dom och väntar på varsågod att ta godis som ligger framför dom. Nellie ser så fisförnäm ut,haha..... I lördags var det fotboll för barnbarnet Ida. Dom jobbade bra tjejerna. Två matcher var det, och en oavgjord och en vinst. Sen blev det lunch hemma hos oss, och barnbarnet Martin kom också.
Roligt att ha fyra av fem barnbarn samlade för en gångs skull...** En vacker ros som blommade lagom till Mors dag
Kram och ha det gott♥