Marita

SUGEN PÅ
Igår var det en solig fin vinterdag även om vinden var kall. Idag har de varit gråväder med isande kalla vindar och några fler minusgrader.  Man får klä sig ordentligt och hundarna har som sagt sina vintertäcken på.
Igår hade jag träff med dom två yngsta barnbarnen, Alexander och August. Alexander som blir tre år till sommaren har kommit igång med talet ordentligt, han pratar hela tiden nästan och det är inte alltid man förstår vad han säger och då tittar han uppfodrande och tycker nog att farmor borde lyssna bättre..**
August som fyller två år snart har också börjat "prata" mer o mer, samma sak där att man får anstränga sig att förstå. Han härmar ord som man säger som en liten papegoja så man får tänka på vad man säger för något..
Jag satt och läste i en veckotidning förut när jag fikade och där var recept på en  varm smörgåstårta. Den såg riktigt god ut så det blir nog att spara receptet och göra den vid tillfälle..**
Visst ser den frestande ut?....
Ama de casa

Jaha. Nu började jag drägla igen... Dumt att läsa bloggar när man är hungrig ;-) Såg verkligen läckert ut det där!

Här har solen lyst både igår och idag, men tyvärr kom vinden igång rejält idag så då blev det inte lika skönt. Fast hittar man lä så är det härligt ändå :-)

Biggeros

Ibland gäller det att man passar sig vad man säger. Papegojer tar ju gärna efter enkla svordoms fraser och härmar.....
Den där varma mackan ser verkligen smarrig ut!!!

Yvonne

Ja man får passa sig vad man säger.
Du.. den tårtan ser smarrig ut!
Här har det snöat hela dagen.
Nu är det dags för bingen .
Kram o Pöösss

Yvonne

Godmorgon!
Här är det 1.9 och massor av snö!
Ha en bra dag!
Kram!

Yvonne

Det är ca. ½ m nu!
Jag skulle vilja ha stödhjul för det är halt!
Ha en bra dag!
Kram!

Hebbe

Varm smörgåstårta,har aldrig testat en sådan,ser smarrig ut..Kul när det går att prata med barnen,lite mer sammanhängande,härmåldern,då gäller det att hålla tand för tunga..Här är det en grådag,ingen vind och bara -2,8 just nu..Haé Kram.

Pernilla

Jag är inget fan av smörgåstårta men det här var något annat. Spännande!
/P

Camilla

Så fina i sina täcken!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress