Marita

DÅLIGT MED UPPDATERINGAR
Det är tufft att hålla uppdateringarna på dom sociala medierna. Man kan ju tycka att det inte finns något att skriva om. Det är lättare på FB eller Instagram där det räcker med nån rad bara som en lite uppdatering. Bloggen kräver lite mer, det ska ju vara som en dagbok. Jag skriver ju dagbok varje kväll innan jag lägger mig. Några rader om vad som hänt under dagen och vilket väder vi haft.Men det är ju lite mer privat och personligt kanske.
Nu har det gått en vecka sen jag skrev här och påsk har det varit med allt vad där tillhör av god mat och trevlig gemenskap. Vädret har varit toppen hela helgen, så skönt att kunna sitta ute i solen och njuta.
Soffan luktar fortfarande rätt mycket trots att jag har öppet lite grann för att få in frisk luft. Men ingen har klagat trots allt utan tyckt att det har varit skönt med mer sittplatser....
Mycket långpromenader har det blivit under helgen, 
Utefika såklart...
Men idag är det sämre med finvädret även om solen försöker emellanåt. Regnskurar hade vi på morgonen så en ren och fräsch Bamse blev blöt och grusig igen.  Ja för fortfarande ligger mycket grus kvar efter vintern, men dom har börjat sopa och det är skönt sen när allt är borta.
Jag var och klippta mig idag på förmiddagen. Min vanliga frissa var sjuk så tjejen som klippte mig närapå "snaggade" mig....
 
Haa de...****