Marita

DET LJUSNAR
Igår var det bedrövligt tråkigt väder, ja det har det väl varit till stor del under April med några få undantag. Men igår var en klass 1 varning utfärdad för snöfall  mellan 2 - 7 cm. Om det hade varit vinter så hade det inte varit så mycket att förfasa sig över. Men nu med bara sommardäck på bilarna tyckte väl SMHI att det var läge att gå ut och varna för att ta det lugnt i trafiken. 
Nu blev det inte så mycket här. Visserligen snöade det men det mesta blev som slask och försvann rätt fort.
Men nu går vi snart in i ljuva Maj när allting ska stå i blom, och idag försöker solen komma fram mer och mer, så det ljusnar verkligen...
Ska jag klaga på något så är det väl den kalla vinden. Fy farao vad jag avskyr när det blåser kallt, man fryser ju dubbelt upp. 
Idag har jag varit och tittat på sängar, och eftersom jag är snabb att bestämma mig så är det redan fixat. Nåja, jag har kollat på nätet så jag visste vad jag ville ha, det var bara att provligga och det utföll till full belåtenhet.
 
Leverans i slutet av Maj. 
I morgon är det Valborgsmässoafton, man kan inte fatta det riktigt eftersom det gått så fort. Eller om det beror på att det varit så kylslaget. Vi kommer inte stå och frysa vid nån brasa, skönare att vara hemma och ha det mysigt. 
Men jag önskar er alla en fin helg..♥
Bamse är så hjälpsam med disken....