Marita

VAD TRÖTT MAN BLIR
Detta uttjatade ämne, VÄDRET....grått,grått,grått. Inte ens en snögnutta. Inte för att jag älskar mycket snö. Men  hellre det än det här trista blöta grå varje dag nästan. När man har hundar så blir det lite tråkigt med detta tass torkande varje dag och ändå blir det smutsiga grusiga golv. Jo jag vet att det får man ta när man har hundar. Jag gör det också, men klagar lite ändå..**
Nej fram för gnistrande fint vinterväder nu när vi går in i den sista riktiga vinter månaden.
Jag satt förut och tittade på lite härliga sommarbilder. Ett avbrott i det grå.......
August och jag i sandlådan....
LG och jag med Amanda,Ida och lille busen Alexander. Det var tjejernas skolavslutningsdag......
Lilla söta Nellie, nytillskottet i familjen. Hjälper till med dammsugningen.....**
Martin som gillar kortspel med farmor...
Bamse och Nellie busade i somras....♥♥
Herr Nilssons Fru

Vinterväder kan variera, här har vi sällan någon rik snövinter, jag är gärna utan snö. Vi har inte regn heller. Ja lite tassavtryck på golvet får man stå ut med när man har hundar :) Hur mycket man än torkar så blir de avtyck endå.
Härliga sommarbilder. Klart de blir gott när hon kommer igen.
Kramiz

Herr Nilssons Fru

Glömde ju fråga: Hur har du lärt henne dammsuga..tips :) vore ju guld om jyckarna kunde hjälpa till lite exempelvis torka av sina tassavtryck och dammsuga upp alla päls de släpper.

Kramiz igen

Yvonne

Har du lärt henne att dammsuga?
Vem vinner i kortspelet??Martin ser så glad ut så det är säkert han som vinner.
S..Nu ska jag trilla ner i bingen.
natti natti vännen!
kram o pööööösssss

Anki

Tur man har sina bildminnen att gotta ner sig i när vädret är som det är - härliga minnen med ungar, hundar ... och kanske något mer :)
Jag gillar den milda vintern, men så har jag ju numer ingen hund förstås ... bara Sixten, men katter drar inte in så mycket.
Ha det gott!
Kram

Hebbe

Ja gör det,tror inte du blir besviken,,du kan ju variera nästan hur som helst,när hustrun gjorde denna sås använde hon ingen soya,men jag tycker den blir bättre med soyan.Den passar bra som topping på bakad potatis också..Haé Kram.

Hebbe

Hej du.Idén till denna kyckling rätt har jag tagit med mig hem från Cypern..Jag har lagt till ostskivorna och timjan,,på Cypern var det en krydda som jag inte minns,en örtkrydda av något slag,men det smakar Cypern ändå utan den..Haé Kram.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress