Marita

NU NJUTER MAN
Ja det gäller att passa på för vädret i April är rätt opålitligt. Men idag har det varit toppen i alla fall. Folk är ute och promenerar, fixar i trädgårdarna, tvättar bilar och annat utepyssel. Eller bara sitter och njuter i solen. Här gick vi långa rundan vid Rynningeviken på förmiddagen. Det är underbart att gå där...
Sen blev det hem och fika ute, 
Även Bamse fikar med sin tuggpinne...
Ja värmen som kommer gör att man vill börja fixa och dona, för våren innebär en hel del arbete om man bor i villa. Men idag har jag skippat såna saker utan mest petat lite här och där eller suttit och läst, som sagt man ska njuta också..** tids nog får man kavla upp ärmarna..**..
Jag kanske kan låna lille August och hjälpa till, han älskar dammsugaren....♥♥
Annette

Här har vi också varit ute hela dagen! Tjejerna är totalt däckade nu i kväll. Vi får passa på att njuta i veckan också såg jag på vädret!! Kram

Yvonne

Lille August blir nog en bra hjälp så småningom..
Det ska böjas i tid ....................
Malen kanel eller curry är bra mot myror!
God natt vännen!
Kram & Pööösssen

Hebbe

Kväller,,ja grattis,västen är på väg..Haé Kram.

Pernilla

Vilket underbart vatten. Alldeles lugnt och stilla. Östersjön är sällan stilla och blank så vi se sällan lugna vatten. Nu håller vi tummarna för att hela April blir stilla och lugn.
/P

Yvonne

Godmorgon vännen!
5,6 + och SOL!
Ha en bra dag
Kram!

Sussi

Det känns som om hela Sverige sakta men säkert börjar vakna till liv och ta sig ut nu. Önskar vi hade så fint vatten i närheten att promenera vid. Spike hade älskat det :)

Znogge

Vilken underbar bild på vattnet! Nog händer det en del i naturen nu även om aprilvädret är som det är!

Yvonne

Idag har det varit en solskensdag
Natti!
Kram & Pöösss

Hebbe

Kväller..Ja grattis till vinsten,,Idag blev det en fin vårdag i stora delar av landet..Jag har suttit i ett fågeltorn vid Marmafjärden ett par timmar på Em,,men det var just inget fågelliv att beskåda..Haé Kram.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress