Marita

BRASA REGN OCH FYRVERKERI
Det är rätt "lustigt" egentligen hur retsamt vädret kan vara. Nu har det varit hyfsat fint i flera veckor även om det varit kyliga vindar emellanåt. Inte en regndroppe här i alla fall. Men precis nu ikväll lagom till brasorna ska tändas och det ska vara festligt och våren ska firas in, så vad händer då? Jo, det börjar regna och graderna sjunker genast ner till bara 6 plusgrader,burr ....
Typiskt är det, men vi är väl ändå rätt härdade och det tillhör väl nästan att man ska stå iklädd täckjacka och sjunga vid brasan. Ofta är det ju liknande väder vid Midsommar,kallt och regnigt.
Vi är hemma i stugvärmen, skönast så, och fyrverkerierna som dom har vid slottet går högt upp på den mörka kvällshimlen så vi ser dom rätt bra ända hit.
 
 
Bild från Google..
Nu får ni ha en riktigt skön Valborg..♥
Yvonne

Godmorgon! Ruggigt väder här 5,6 +. Och ingen sol i sikte! ha en bra dag Morgonkram!

Herr Nilssons Fru

Ja Valborg är Valborg o hon gillar dåligt väder :) fast igår hade vi bra väder men idag faller regn..inte bra med tanke på att vi har göra i ordning trädgården helg med maskiner o dyligt hemma ....typiskt. Men allt går, de e bara att hålla humöret uppe på topp.
Kramiz

MICKAN from QUEENS FIELD¸.•°`♥✿⊱╮

Här var faktiskt vädret tvärtom. Det regnade oavbrutet i flera timmar, men när eldarna skulle tändas så blev det bra väder.
Kallt är det men inget regn ännu.

Ha en riktigt bra dag!

Kenneth

hopas du ringde brandkåren det brinner ju där

Moi

Det har hänt att just Valborg varit den enda gång jag har använt handskar. Den dagen kan man nästan räkna med kyla...
Kram

Yvonne

Började se en film ,men somnade på soffan. Ska kravla mej till sängen! Kram och pöössssssssssss

Yvonne

Godmorgon! Jag är som du allt tycker jag inte om. Bland annat halsbandet.Här är solen idag! Hoppas att den stannar . Ha en bra lördag! Morgonkram!

Hörni!

Hoppas du också har en riktigt bra och skön helg. Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress